středa 18. dubna 2012

"Dům na vyhlídce" dostavěn!

Architektonické dílo Marka Derbyho, Dům na vyhlídce, se konečně dočkalo dokončení stavby, je tudíž plně připraveno na prodej. Dle nejnovějších výzkumů se odhaduje vyšplhání ceny až nad 200 galeonů! Jsou-li tyto předpovědi správné se dozvíme časem.
Kde najdeme tuto nemovitost a proč je odhadovaná kupní cena tak vysoká? Čtěte dále a dozvíte se více!

Zhruba tři míle od Prasinek se nachází vesnice Westonfolow, v horské výšce 1000 metrů nad mořem, s výhledem na Testrálovské vodopády. A právě v této vesnice se nachází tato novostavba. Dům na vyhlídce, umístěný na kraji vesnice, tudíž s přímým výhledem na vodopády, je domem pro život i rekreaci. Jeho stavba započala v říjnu minulého roku, na stavbě se podíleli architekti z kouzelnické organizace Čarostavby s.r.o., jejímž ředitelem je právě výše zmíněná Mark Derby, který se osobně podílel na celém projektu.

V obležení stromů má dům soukromí zvenčí, ale fantastický výhled ven. Potenciálnímu majiteli nabízí 8 místností s plnou podporou zvětšovacích kouzel, dva krby a jedny kamna se společným komínem, zabudovanou letaxovou síť, ručně vyřezávané schodiště (použití maximálně 10 % mudlovské práce), zahradu se třemi neplodícími stromy, půdu vhodnou k pěstování rostlin.

Zájemce o tento dům zve vedení společnosti Čarostavby s.r.o. 15. května do Kulturního centra moderního čaroděje v Londýně, kde se bude odehrávat dražba. Více informací lze zjistit sovou v objektu výše zmíněné organizace, jejíž ředitel nedávno zveřejnil, že třetinový výtěžek věnuje charitě. Těžko říct, zda-li toto šlechetné gesto zvětší poptávku novostavby.

Pro DDL, 
George McBrave

Žádné komentáře:

Okomentovat